geplaatst op 22 december 2016

Workshop fit met voeding

 

Hoe kom je fit met voeding je dag zonder energiedips en sloten koffie? Ben jij je bewust van je eigen vitaliteit? Met hoeveel energie sta je ‘s morgens op? Neem je voldoende tijd voor ontspanning? Hoe staat het met bewegen en gezonde voeding?

Om je energiek te voelen, maar ook om gezond te blijven is het belangrijk je bloedsuikerspiegel op peil te houden tijdens je dag. Hoe je dit doet behandel ik in deze workshop “ fit met voeding” . Door te kijken naar voeding die energie geeft en welke voeding energie kost. Ook leer je welke slimme combinaties je kunt maken om je goed te voelen en vermoeidheid te voorkomen.

Tijdens deze interactieve training “ fit met voeding” word duidelijk wat de do’s en don’ts zijn om je fit te voelen door middel van de juiste voeding. In de vorm van een kwis word je inzichtelijk gemaakt over je huidige leefstijl en voedingspatroon.

Als onderdeel van de bijeenkomst “ it’s all about you” heb ik een workshop gegeven wat de relatie “ fit met voeding “ is naar het “nemen van de regie op je carriere”.

Weet jij met welke talenten en kwaliteiten je voor anderen het verschil maakt? Hoe voel je minder futloos en krijg je meer energie. Dit zijn onderwerpen die ook zijn besproken tijdens de workshop “ fit met voeding”.

Na afloop van deze dag was het zo fijn om te zien hoe de deelneemsters enthousiast waren geworden en veel inspiratie hadden opgedaan om anders om te gaan met hen voeding en leefstijl.

Sommigen vastbesloten om hen huidige voeding en leefstijl flink aan te passen. Het begint vooral bij kleine stappen in je huidige voedingspatroon en leefstijl om te veranderen. Dit geeft de meeste kans op een blijvend resultaat.

Zet jij de eerste stap? Wil je hier meer over weten , meld je dan aan! Ik geef deze workshop “ fit met voeding” voor groepen op aanvraag.

Aansluitend bestaat de mogelijkheid om te genieten van een happy healthy lunch !