Wie ben ik?

Indira DoergaAls dochter uit een ondernemersgezin is handel en ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. In de schoolvakanties hielp ik vaak mijn vader op kantoor. Als ik iets wilde hebben, dan heeft mijn vader geleerd daarvoor te werken. Ik kreeg dan ook een ‘salaris’. Zo heb ik geleerd een plan te maken om tot het gewenste resultaat te komen. Ook heb ik leren onderhandelen over mijn ‘salaris’ en niet meteen akkoord te gaan.

Later heb ik op eigen kracht diverse ondernemingen opgezet en ik ben tussendoor ook weleens in loondienst geweest. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik heb telkens weer voor het zelfstandig ondernemerschap gekozen! O.a. Indonesisch Vegetarisch restaurant, winkel in kleding, ZZP met als specialisatie reïntegratie richting arbeidsmarkt. Onder andere heb ik de volgende functies uitgevoerd: projectleidster, accountmanager, coach, trainer en arbeidsmarktspecialist.

Door het volgen van diverse opleidingen: NLP, TA en organisatieopstellingen, heb ik me als gecertificeerd mastercoach kunnen ontwikkelen. Ook heb ik diverse trainingen gevolgd o.a. mediation, styling, voeding en aanverwante wet- en regelgeving naast mijn HBO AP/PB. Hierdoor heb ik leren kijken naar het totale plaatje van een ieder en niet alleen naar de vraag te kijken maar ook naar de oorzaak erachter.

Met mijn 25 jaar aan kennis en ervaring ben je bij mij in goede handen voor coaching en het begeleiden naar het maken van happy, healthy choices.

Mijn Opdrachtgevers