Recensies

Indira is oprecht betrokken en sterk in af- en aanspreken. Hierdoor bereikt zij het resultaat dat de klant intrinsiek gemotiveerd raakt en zelf taakverantwoordelijkheid ontwikkelt voor het te behalen resultaat.

Dhr. J. de BoerVak Teamhoofd WerkGemeente Delft

Ik heb Indira als projectmanager bij het Werkgeversservicepunt Delft leren kennen als een enthousiaste persoonlijkheid. Zij legt makkelijk contact, is gedreven, resultaatgericht en weet mensen te motiveren en te enthousiasmeren. Verder is Indira betrouwbaar, komt haar afspraken na en is prettig in de omgang. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Mevrouw I. de ReusAccountmanagerWerkgeversservicepunt DelftDelft

Ik heb Indira leren kennen als een vrolijke, integere collega die recht op haar doelen af gaat en vooral ook realiseert. Een hart heeft voor haar klanten en de instellingsdoel naar behoren uitvoert. Klanten met respect behandelt en ervoor zorgt dat wat zij belooft ook ten uitvoer wordt gebracht binnen de kaders van de wet. Met andere woorden een heel leuk mens in de omgang met haar medemens.

Mevrouw L. MorsenJongerenadviseurJongerenpunt Werk en Opleiding Team Nieuw-West, Gemeente Amsterdam

Indira is voor mij als samenwerkingspartner iemand die meedenkt in kansen. Zij denkt niet in termen van concurrentie, maar juist in termen van gelijkwaardigheid en versterking. Haar manier van communiceren is helder en direct, ik weet waar ik met haar aan toe ben.

Mevrouw I.C. de VriesProjectenmanagerImplacement projecten BVVestiging Amsterdam

Indira is een daadkrachtige collega met een no-nonsense-instelling die met humor en doorzettingsvermogen haar doelen bereikt. Ze is van vele markten thuis, multi-inzetbaar en heeft verschillende projecten naar volle tevredenheid vervuld. Ik heb altijd met veel plezier met haar samengewerkt!

De heer K. TaoufikTeammanager Jongeren Werk en OpleidingGemeente Amsterdam