geplaatst op 2 januari 2017

Happy healthy winter keuzes en meer..

Winter is de tijd voor innerlijke rust, tijd om voor jezelf te nemen, genieten van happy healthy winter keuzes, ideeën op je in te laten werken en te bekijken wat bij je past.

In deze periode lijkt het alsof er niets gebeurt. Het wachten op nieuwe dingen die maar niet komen. Jezelf afvragen wat je niet goed heb gedaan en waarom het allemaal zo lang duurt…

Stilstaan en de tijd nemen is in deze periode goed om te bedenken wat je niet meer wilt in je leven.  Hierdoor kun je ruimte maken in je hoofd voor alles wat je wèl wilt in je leven en wat jou gelukkig maakt.

Keuzes maken en bedenken waar je blij van wordt in het dagelijks leven. Houd je voor ogen dat elke keuze ook betekent dat je van iets anders afziet; het maakt gelukkiger om te beseffen dat je niet alles kunt hebben. Eenvoudige zaken die gelukkig maken daar draait het om. Neem de tijd om hier bij stil te staan.

Alles waar we blij van worden. Gewoon het dagelijks leven ondergaan, proeven, kijken, luisteren en te beleven. Schoonheid, Cultuur, Mode, Koken, Wonen, Natuur en Mensen.

Geluk van elke dag. Denk dan aan de geur van zelfgebakken cake, lezen op de bank, naar buiten gaan, bewegen, opgeruimd huis, een glimlach, ontbijt op bed en een knus huis vol warmte..

Klein geluk of misschien wel groot…

Wat ik doe, is waarvan ik houd en draait om passie & plezier. Mensen inspireren, motiveren en coachen op persoonlijke ontwikkeling, happy healthy eten, bewust leven, denken en doen vanuit kansen is de beste reden en onderbouwing voor mijn werk. Plezier hebben in mijn werk betekent niet dat ik ongemak en moeilijkheden vermijdt. Gebleken is als je blij bent dan presteer je beter.

Ontdek wat jou gelukkig maakt, wat jouw plezier brengt of positieve energie geeft en concentreer je daarop.

  • Houd van jezelf, geef liefde en ontvang liefde; liefde is dé weg naar een gelukkiger leven.
  • Besef dat gelukkig zijn niet zit in wat je ‘doet’, maar wat je ‘bent’.