Weet wat je eet, kom 30 september naar de Good Food Workout!

Wil jij graag lekker eten maar wel gezond?

Weet je soms niet meer wat goed of fout is? Wat kun je eten om energie te krijgen en wat is de invloed van eiwitten, koolhydraten en suiker op je lichaam? Kom naar de ‘Good Food Workout’ van Doerga in Voorburg vanaf 30 september en leer er alles over! Hierna heb je genoeg informatie en recepten om thuis verder aan de slag te gaan met gezonder eten in je dagelijks leven.

Op een informele en enthousiaste manier legt ISM Doerga, de foodcoach voor smulpapen, uit wat de invloed van voeding is op de gezondheid. Zoals wat is precies de invloed van koolhydraten, vetten, eiwitten, suiker etc. op ons lichaam? Daarnaast worden feiten en fabels over afvallen behandeld en worden voorbeelden en recepten gegeven van ‘Snel iets lekkers maar toch gezond’. Hoe goed is je kennis over voeding eigenlijk? Om dat te testen wordt er een kleine en leuke quiz gegeven waar je meteen veel van leert.

Lekker maar gezond

ISM Doerga is een foodcoach voor smulpapen en staat dus voor lekker eten. Gezond, maar wel lekker. Tijdens de workshop zijn er ook heerlijke tapas om te proeven. De Good Food workouts vormen een leuke interactieve combinatie met informatie, een quiz, recepten en het proeven van happy healthy tapas!

Heb je behoefte aan meer inspiratie en meer recepten? Doe dan naderhand mee aan de Kook Workout, waarin je gezonde maar lekkere gerechten leert maken, zoals een Indonesische rijsttafel, Tapas of een Surinaamse maaltijd.

ISM Doerga

Indira Doerga is foodcoach, cateraar en liefhebber van spicy eten. Zelf geen maatje 36, maar wel stoer, doortastend en in staat om anderen te helpen hun doelen te bereiken. Met 25 jaar kennis en ervaring ben je in goede handen bij Indira voor het begeleiden naar happy en healthy choices.

ISM Doerga biedt diverse workshops, waaronder de Good Food Workout en de Kook Workout. Daarnaast biedt ze 1 op 1 begeleiding, groepscoaching, catering en bedrijfspresentaties.

Waar en wanneer

De Good Food Workout bestaat uit 3 sessies van 2 uur. Op vrijdagochtend vanaf 9:30. De eerste sessie is op vrijdag 30 september op de Fransstraat 16 te Voorburg. De locatie is goed bereikbaar met OV of auto. De kosten zijn 60 euro voor drie sessies inclusief hapjes en koffie/thee.

Meld je snel aan! Er zijn 8 plekken beschikbaar!
Ja, ga naar contact

Of lees eerst even wat anderen van mijn kookkunsten vinden