Kookworkshop 28 oktober: Lekker Indonesisch Lunchen

Proeven-Maken-Genieten!

Wil je meer weten over Lekker, Spicy en Energiek eten? Proeven-Maken én Genieten? Ook wie van lekker eten houdt, zit met deze Lunch-Goodfood-Kookworkshop goed! Neem een kijkje op mijn website www.ismdoerga.nl en geef je op. Ook leuk om samen met vriendinnen te gaan of met je collega’s.

Programma

Je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers erbij.
Op een informele en enthousiaste manier legt Doerga, dé foodcoach voor smulpapen kort uit hoe je lekker healthy kunt koken met een spicy twist erin.
Daarna gaan we aan de slag om een lekkere Indonesisch lunch te maken.

Verrassende kookworkshop

In deze verrassende kookworkshop leer je met toevoegen van kruiden en specerijen hoe je vooral heerlijke (lunch) gerechten kunt maken. Je gaat gegarandeerd met nieuwe ideeën en praktische tips naar huis!
We gaan verschillende gerechten maken o.a.: een sajoer, sambal goreng, salade, tapas, atjar.
Na het koken gaan we aan tafel en genieten van het eten met een heerlijk Tropisch drankje erbij!
De bereide recepten krijg je na afloop via de mail toegestuurd.

ISM Doerga

Indira Doerga is foodcoach, cateraar en liefhebber van spicy eten. Zelf geen maatje 36, maar wel stoer, doortastend en in staat om anderen te helpen hun doelen te bereiken. Met 25 jaar kennis en ervaring ben je in goede handen bij Indira voor het begeleiden naar happy en healthy choices.

ISM Doerga biedt diverse workshops, waaronder de Good Food Workout en de Kook Workout. Daarnaast biedt ze 1 op 1 begeleiding, groepscoaching, catering en bedrijfspresentaties.

Waar en wanneer

Wanneer: vrijdag, 28 oktober 2016
Tijd: 11.00-14.00 uur
Waar: Fransstraat 16 in Voorburg
Kosten: € 40,-
Meld je per mail aan op: info@ismdoerga.nl of klik op contact
Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan bij de aanmelding door dan houd ik er uiteraard rekening mee. Je ontvangt een bevestigingsmail en daarbij de factuur. Na betaling is je bevestiging definitief.
Ja, ga naar contact

Of lees eerst even wat anderen van mijn kookkunsten vinden